Typer af indkvartering

Vi tilbyder et bredt udvalg af indkvarteringer, der passer til ethvert behov I må have til jeres næste ferie, fra hyggelige bungalows til private villaer – altid inklusiv morgenmad.

Beach & Garden Bungalows

Vores Garden Bungalows ligger smukt indhyllet i vores frodige have, alle med et delvist udsyn til havet. De 4 Beach Bungalows ligger alle i første række til havet. Hver bungalow har en størrelse på 31 kvm og har alle privat terrasse. Bungalowerne er bygget i høj kvalietet med traditionelt Alang Alang tag og holdt I moderne balinesisk stil med en harmonisk og autentisk indretning. Alle værelser har air condition, loftsventilatorer, pengeskab, varmt og koldt vand og minibar.

__________________________________

Ocean Front Villa

Denne villa er lokaliseret ved siden af resortet og har sin egen private indgang. Villaen indeholder to soveværelser, en privat pool og en privat have. Hvert soveværelser har pengeskab, aircondition og WiFi. Fællesområdet har sofa og er i åben forbindelse med køkkenet.

2 SOVEVÆRELSER – GRATIS WIFI – MORGENMAD INKLUDERET – PRIVAT POOL OG HAVE

__________________________________

Garden Villa

Vores 3 Garden Villaer er lokaliseret ved siden af resortet. Villaerne har en størrelsepå 130 kvm og daglig rengøring. Villaerne er bygget i moderne stil, og har hver 2 separate soveværelser med aircondition og eget badeværelse, et stort køkken alrum, funktionelt køkken, stor terrasse og en 4x8 meter stor pool. Den store private have har egne solenge og udsigt til Mount Agung.

2 SOVEVÆRELSER – GRATIS WIFI – MORGENMAD INKLUDERET - PRIVAT POOL & HAVE

__________________________________

Villa Jepun

Villa Jepun ligger ved siden af resortet og har egen privat indgang. Villaens 105 kvm er bygget i moderne stil, med 2 separate soveværelser med aircondition og eget badeværelse. Derudover indeholder villaen et stort køkken alrum med funktionelt køkken, en stor terrasse samt en 4x8 meter stor have med egen pool.

Villa Jepun har derudover et privat annex med eget toilet perfekt for 2 børn eller yngre personer. Den 700 kvm private have giver rig mulighed for afslapning og hygge.

2 SOVEVÆRELSER – GRATIS WIFI – MORGENMAD INKLUDERET - PRIVAT POOL & HAVE

_______________________________________________

Børn og ekstra senge

Børn af alle alder er velkomne på resortet
Børn under 3 år bor gratis ved brug af eksisterende senge eller en barneseng/vugge.
Maks antal senge pr. Værelse: 1
Maks antal barnesenge pr. Værelse: 1

Internet

Wifi er tilgængeligt på alle fællesområder som pool området, restauranten og baren og er gratis at benytte.

Gebyrer og skatter

Service- og offentlige afgifter er inkluderet I værelsespriserne