Start din dykkertræning hjemmefra

Undgå at bruge din ferie på at læse lektier og start den teoretiske del af din dykkertræning hjemmefra. Følg linket og modtag alt hvad du behøver for at starte.

Få dit materiale her>>

______________________

A dive a day, keeps the doctor away.

Centralt beliggende i resortet finder du vores 5 stjernede PADI Dykkercenter, så du aldrig behøver at gå langt til dit næste dykkereventyr. Når du går i vandet lige uden for resortet, besøger du vores husrev som er en del af The Coral Triangle. Et område beliggende i det vestlige Stillehav, rigt på koraller og liv. Her garanterer vi at du aldrig bliver skuffet. Dette er også et populært sted for makro-fotografering og makroelskere generelt, samtidig med, at det er et fantastiske sted for nye dykkere at begynde deres eventyr i selskab med alle havets vidundere.

UDSTYR

BCD’er (Aqua Lung)
regulatorer (Aqua Lung)
maske, finner og snorkel (Aqua Lung)
våddragter (Aqua Lung)
dykkercomputere (Aqua Lung)
fakler
Emergency Oxygen sæt

Dykkercenteret er udstyret med 12-liters aluminiumstanke med både DIN og INT ventiler. Vi tilbyder både almindelig luft og beriget Nitrox luft.

For dykkere med privat udstyr er det praktisk at opbevare det i vores

udstyrsrum i dykkercenteret. Dykkerpersonalet forbereder dit udstyr til dine dagsture. Når du vender tilbage til resortet, skyller dykkerpersonalet det i frisk vand, så du har mere tid til at nyde din ferie.