Dykker steder

_____________________________________________________________

HUSREVET

Lige foran resortet finder du vores husrev, hvor du kan finde masser af liv med mange fisk, smukke koraller og den rene himmel for makroelskere. Vores husrev er et fantastisk sted for begyndere at starte deres eventyr, fordi du går direkte i fra stranden og ikke behøver kigge langt eller gå dybt, før der er masser af liv der skal ses og opleves tæt på. Fra husets rev er det også muligt at lave natdyk, hvor du kan opleve det dybblå fra et helt nyt perspektiv.

DYKKERTURE

Bali har så mange fantastiske steder til dykning, og vi vil gerne vise dig dem alle sammen. Fra resortet arrangerer vi mange ture, som tager dig rundt på øen - mange af dem, kun 15 minutters kørsel væk. Vi tilbyder op til 4 guidede dykketure om dagen, hvor mange af dem tager dig med direkte fra kysten. Turene er hovedsageligt koncentreret om de meget populære områder omkring Tulamben, Amed og Kubu.

U.S.S LIBERTY WRECK

Liberty Wreck er muligvis et af de mest berømte dykkersteder på Bali, og det nås kun en kort køretur væk fra resortet. Skibet blev ramt af en japansk torpedo og strandede derefter på kysten nær Tulamben. I 1963 fik udbruddet af Mount Agung skibet til at glide væk af stranden, og ligger nu på en sandhældning i 9 til 30 m vand. Liberty Wreck er et absolut must-see, når man dykker på Bali. Ved vraget kan man se et kæmpe udvalg af tropiske revfisk, store sværme af fisk og mange, både hårde og bløde koraller. Et paradis for dykkere, makrofotografer og snorklere.

NUSA PENIDA

Hvis du vil dykke langs Balis kyster, vil du ikke gå glip af Nusa Penida. Beliggende sydøst for Bali finder du området som pryder sig med en læng række smukke dykkersteder. Her har du rig mulighed for en masse gode seværdigheder, herunder Mola Molas, Silver Tip hajer, skildpadder og et stort udvalg af tropiske revfisk. Det berømte Manta Point ligger også omkring Nusa Penida, og her er det garanteret at du kan få lov til at opleve de smukke undervandsdyr helt tæt på, hele året rundt.