Dykkersteder.

Vi tilbyder spændende dykning for alle dykkere, nye som erfarne.

Husrevet
Foran resortet, er det muligt at dykke direkte fra stranden. Vi har et smukt husrev. Checkdyk, introduktionsdyk, opfriskningsdyk samt Open Water Diver kurser, laver vi på vores eget husrev.


Lokale dykkersteder
De lokale dykkersteder er beliggende indenfor 15 minutters sejlads fra resortet. Vi er heldige at have det berømte dykkersted USAT Liberty vrag fra 2. verdenskrig kun 5 min væk fra resortet..
De lokale dykkersteder er et eldorado for makro elsker

Dykkersteder

Dykkersteder.

Vi har en bred vifte af dykkersteder at tilbyde.

Husrevet

Direkte foran resortet er vores husrev. Her laver vi de fleste check dives kurser og intro dyk. Det er muligt at dykke uden guide på husrevet bare I er 2. Husrevet er populӕrt for natdyk.

Dykker ture

Vi har 17 dykkersteder indenfor 15 minutters kørsel fra resortet. Blandt andet det berømte U.S.S Liberty vrag 120 meter langt. Første dyke r tidlig morgen klokken 6.30 og det sidste et natdyk klokken 19. Vi tilbyder 3 til 4 guidede dyk hver dag til en bred vifte af dykkersteder.

Manta Point

Vi starter fra resortet kl 6.30 laver 2 dyk på Nusa Penida Manta Point. Her ser vi nӕsten med garanti manta rokker og hajer og jӕvnligt klumpfisk. Hjemkomst cirka klokken 17. Minimum 6 dykkere. Turen laver vi gerne på forespørgsel.

Tulamben – Batu Kelebit, US Liberty vrag, Coral Garden,Drop off.

Erfaring: For alle dykkere
Rev: Koraller og bliver langsomt dybere hældning 25 grader. Alle stranddyk
Sigtbarhed: 15 -25 meter
Strømforhold: Mild til middel strøm
Dybder: 5-40 meter er mest interessant

US. Liberty vraget i Tulamben er ca. 120 meter langt og er et fantastisk dyk. Det er nemt tilgængeligt da du går i direkte fra stranden og efter en kort svømmetur er vi direkte ved vraget.
På grund af vragets position, som er parallel med kysten og dybden er mellem 5 - 40 meter er det ideelt for alle, erfarne som nye dykkere. Skibet fungerede som forsyningsskib under 2. verdenskrig. Det lå for anker ud for Lombok’s vestkyst i 1942 da det blev opdaget af en Japansk ubåd, som affyrede en torpedo som ramte skibet, dog uden tab af menneskeliv og man forsøgte at bugsere skibet til Singaraja havn på Nord Bali for reperation. Dette mislykkedes for skibet tog voldsomme mængder vand ind og da skibet var ud for Tulamben besluttede besætningen at sejle det ind på stranden for at rede lasten. Denne mission lykkedes og i 21 år lå skibet på stranden i Tulamben indtil vulkanen Mt. Agung gik i udbrud i 1963, rystelserne fra vulkanudbruddet medførte at skibet rutschede ud i vandet og indtog den position som skibet befinder sig på i dag, til glæde for mange dykkere og snorklere hver eneste dag året rundt.